facebook youtube
A partir del 3 d'octubre, tots els dimecres de 10:30h a 11:30h es realitzarà al Centre de Càritas Val d'Aran a Vielha, el taller d'artesania amb materials reciclats.

Aquest taller forma part del projecte "Espai Grapats" de Càritas d'Urgell. Un espai de participació i reflexió que vol promoure l'economia solidària i l'ecologia, obert a tothom.

Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al mateix centre, trucar al telèfon 973641357 o enviar un mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aranès:

Talhèr d’artesania damb materiaus recicladi

A compdar deth 3 d’octobre, toti es dimèrcles de 10h30 a 11h30, Caritas Val d’Aran a organizat un Talhèr d’Artesania damb materiaus recicladi.

Aguest talhèr, que se realizarà en Centre de Caritas Val d’Aran en Vielha, forme part deth projècte “Espai Grapats” de Caritas d’Urgell. Un espaci de participacion e reflexion que vò promòir era economia solidària e era ecologia, daurit a toti.

Entà mès informacion e inscripcions vos podetz dirigir ath madeish centre, picar ath telefòn 973641357 o enviar un mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar