facebook youtube
El proper dissabte, 14 d’abril, se celebra a Lleida la 4ª TROBADA DE CÀRITAS CATALUNYA. Us ho deixo escrit aquí per si algú encara no se n’ha assabentat. També, motivat pel petit orgull de manifestar la meva alegria per convertir-nos, tots els diocesans, en acollidors dels participants en aquest esdeveniment.

M’agradaria ser concís en aquest comentari setmanal.

Són moltes les hores de feina, i de moltes persones, condensades en un sol acte. Expressa tota una tasca pacient i continuada de tot l’any, feta amb estima i professionalitat. En nom de tots vosaltres, els ho agraeixo de manera anticipada.

En nom d’aquesta brevetat comentada, se m’ha ocorregut descriure en tres paràgrafs les paraules que posen títol a aquest esdeveniment.

TROBADA. El nostre diccionari diu que és “la reunió de persones amb interessos comuns, especialment amb vista a dialogar, a fer alguna celebració...” Segur que tots heu participat en una trobada de persones amb aquestes característiques, en les que es prioritzar l’actitud de sortir d’un mateix per escoltar els altres, deixar-se acompanyar, expressar les pròpies idees i conviccions. Els únics interessos de la trobada en qüestió seran manifestar les seves activitats sobre la caritat, l’intercanvi d’experiències de cada equip, la potenciació del treball per la justícia i la defensa dels més desafavorits. Tot això, envoltat amb la celebració joiosa de la fe que és l’Eucaristia. É