facebook youtube

Des del 2011, Càritas d’Urgell està desenvolupant en diferents poblacions del Bisbat el Pla de desplegament territorial, amb la creació d’una xarxa de centres d’activitats.
Aquest desplegament territorial finalitzarà amb la projecció d’un centre a Tremp, que ens permetrà:

  1. Donar suport al servei...

Càritas ha obert la campanya d’emergències per a l’ajuda humanitària als afectats per l’huracà Matthew en Haití.
L'huracà de categoria 4 (sobre 5), va passar per la costa sud-oest d'Haití el 4 d'octubre. Vents de 230km / h van ser registrats causant grans danys materials i la pèrdua de moltes...

BAROMETAR2Cada any, Càritas d’Urgell engega la col·laboració amb les escoles i instituts del territori del Bisbat d’Urgell: consisteix a proporcionar ajuts econòmics per a material i llibres escolars, ajudes menjador i activitats extraescolars a les nenes i nens que provenen de famílies vulnerables.

El 2014...

Un curs escolar amb igualtat de condicions per tots els nens de la província de Lleida és la finalitat de la campanya Cap nen sense oportunitats a l’escola, impulsada per Càritas diocesanes de Lleida, Solsona i Urgell i a la qual també s’hi ha sumat la cadena de supermercats Plusfresc.
La...

Aquest proper diumenge l’Església celebra la Solemnitat del Corpus Christi, la litúrgia ens parla de l’Eucaristia i la Caritat. És el Dia de la Caritat, i des de Càritas es vol fer recordar als fidels la Campanya d’“Estima i viu la Justícia. Practica la Justícia. Deixa la teva empremta